Pomoc

Tak. Publikacja ogłoszenia standardowego jest darmowa. Płatne są jedynie opcje dodatkowe takie jak promowanie ogłoszenia, publikacja ogłoszenia na okres 60 lub 90 dni.

Ogłoszenia moderowane są w terminie do 24 godzin w dni robocze.

Ogłoszenie jest niezgodne z regulaminem serwisu.

Ogłoszenie jest niezgodne z regulaminem serwisu i po weryfikacji zostało usunięte przez administrację.

Ogłoszenia promowane wyświetlane są na stronie głównej nad listą najnowszych ogłoszeń w sekcji Promowane. Ogłoszenia posiadają widoczne oznaczenie Polecane oraz podświetlone są na żółty kolor na liście ogłoszeń. Podświetlenie żółtym kolorem widoczne jest również na liście ogłoszeń w kategorii w której ogłoszenie zostało dodane.

Podczas dodawania ogłoszenia należy zaznaczyć pole Wypromuj w sekcji Promowane.

Dodanie ogłoszenia promowanego

Po kliknięciu w przycisk Dodaj ogłoszenie w podsumowaniu pojawi się link do płatności online za ogłoszenie promowane.

Płatność za ogłoszenie promowane

Nie ma możliwości zmiany ogłoszenia na promowane w trakcie jego emisji. Zmiany ogłoszenia na promowane można dokonać przy skorzystaniu z przedłużenia ogłoszenia do którego link zostanie wysłany na kilka dni przed końcem emisji ogłoszenia na adres e-mail Konta Użytkownika.

Na kilka dni przed końcem terminu ważności ogłoszenia na adres e-mail przypisany do Konta Użytkownika zostanie automatycznie wysłany link pozwalający na przedłużenie ważności ogłoszenia.

Zaloguj się do Panelu Użytkownika, kliknij w Moje ogłoszenia a następnie przy nazwie ogłoszenia kliknij na ikonę w kolumnie Zmień przy wybranym ogłoszeniu do edycji.

Zaloguj się do Panelu Użytkownika, kliknij w Moje ogłoszenia a następnie przy nazwie ogłoszenia kliknij na X w kolumnie Usuń przy wybranym ogłoszeniu do usunięcia.

ID ogłoszenia znajduje się na podstronie z ogłoszeniem w lewym dolnym rogu pod liczbą wyświetleń ogłoszenia.

Nie ma możliwości przywrócenia usuniętego ogłoszenia.

Dodanie ogłoszenia do zakładki Ulubione pozwala na przeglądanie ulubionych ogłoszeń w dowolnym momencie w osobnej zakładce nawet po ponownym otwarciu przeglądarki.

Podczas przeglądania ogłoszenia w prawym dolnym rogu kliknij w ikonę serca a ogłoszenie zostanie dodane do zakładki Ulubione.

Dodanie ogłoszenia do ulubionych


Ponowne kliknięcie na ikonę serca usuwa ogłoszenie z zakładki Ulubione.

Otwórz podstronę z wybranym ogłoszeniem a następnie w prawym dolnym rogu pola z ogłoszeniem kliknij w ikonę flagi a następnie wypełnij formularz zgłoszenia.

Zgłoszenie ogłoszenia

Skorzystaj z opcji przypomnienia hasła.

Z adresu e-mail przypisanego do Konta Użytkownika wyślij e-mail na adres ado [nospam] infogorzow.pl podając login Konta Użytkownika do usunięcia.

Skontaktuj się z naszą pomocą poprzez formularz kontaktowy a zaktualizujemy lub usuniemy określone informacje. Za wszystkie informacje dziękujemy.